koffie drinken

Stel: je hebt een eigen bedrijf. Echt groot is het nog niet, maar je wil graag je medewerkers van een fijne werkplek voorzien. Daar hoort natuurlijk koffie en thee bij. Van Krieken Koffieservice kan je daarbij helpen. Dit bedrijf is expert in het leveren en onderhouden van koffiemachines op werkplekken en in horeca. Wat zijn jouw behoeften?

koffie op het werk

Koffie op kantoor

Soms heb je gewoon even een kopje koffie of thee nodig om wakker te blijven op je werk. Dagen kunnen lang zijn, en zeker in de winter heb je soms even een lekker warme pauze nodig met een warme kop koffie. Dan moet er wel een koffiemachine op het werk aanwezig zijn, natuurlijk. Je kunt een goedkoop apparaat op het aanrecht zetten maar het is toch veel leuker om een mooie machine te plaatsen met echt goede koffie?

Van Krieken Koffieservice kan een machine op je kantoor leveren, installeren en onderhouden. Wanneer het apparaat dan niet meer functioneert, komen ze lang om het zo snel mogelijk te repareren. Je wil natuurlijk niet dat je medewerkers te lang zonder koffie zitten!

wake up

Bonen leveren

Maar ook voor horeca ondernemers die graag alleen bonen willen inkopen, is Van Krieken Koffieservice de oplossing. Ze leveren namelijk de beste bonen van goede merken, en kunnen je ook vertellen hoe je deze het beste kunt gebruiken. De ene boon is namelijk de andere niet. Kies altijd voor een service die elke dag voor je klaar staat! Dat voorkomt teleurstellingen.