18 januari 2022

Tips voor een succesvol terrasseizoen

1 min read

Denk jij dat het terrasseizoen al voorbij is? Als je het ons vraagt zeker niet! Want dat we nou echt een goede zomer hebben gehad kunnen we helaas niet zeggen. Er zijn daarom nog genoeg mensen die graag het terras op willen, maar hoe zorg je hiervoor? Wij leggen het met een aantal tips uit hoe jij alsnog in deze tijd van het jaar voor een succesvol terrasseizoen kan gaan!

Een verwarmd terras

Nu het natuurlijk minder warm wordt, moet je ervoor zorgen dat mensen door de warmte op jouw terras worden getrokken. Niemand houdt er namelijk van om in de kou zijn of haar drankje te nuttigen. Daarbij zullen mensen die het terras aangenaam vinden langer blijven zitten, waardoor jij hier meer omzet uit kan halen.

Een herfst terras menu

In de zomer heb je waarschijnlijk veel al zomerse gerechten voorbij zien komen op de menukaart. In de herfst kun je dit menu veranderen en hierbij lekkere herfst gerechten serveren. Zorg dat je grootkeuken dit aan kan en kijk anders even bij Service Equipe Nederland. Daarbij is er een trucje om mensen langer op het terras te houden. Dit kan door kleine tapas gerechtjes aan te bieden die eigenlijk niet direct in één keer worden opgegeten.

Maak het gezellig

Een terras in de herfst moet allereerst natuurlijk warm zijn, dit zorgt er al voor dat de warmte lampen meer sfeer brengen. Daarbij Kun je het gezelliger maken door leuke hersftstukjes te plaatsen en een muziekje op te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *