18 januari 2022

Polar bier

2 min read

Heb jij al wel eens gehoord van Polar bier? Een heerlijk biertje wat op zijn tijd goed te nuttigen is. Een verfrissend biertje met 4,5% alcohol. Heerlijk om weer even te mogen genieten van een biertje! Na een lange werkdag is dit zeer goed te nuttigen. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar gaat. Neem sowieso eens een kijkje op de website van Amstel-bright.nl als je hier meer over te weten wilt komen.

Polar bier laat je even genieten

Bij het drinken van Polar bier denk je gelijk weer aan die zonnige zomer op het strand. Optimaal genieten en daar hoort een lekker biertje bij. Ook wanneer jij geen bier drinken bent, dan zul je dit alsnog erg lekker vinden. Met een alcoholpercentage van 4,5% is dit prima te nuttigen. Ook de Amstel Bright welke je hier kunt bestellen zal zeer goed smaken.

De Polar bier wordt gebrouwen in Amerika, echter was dit niet altijd het geval. Voorheen werd het gebrouwen in Caracas. Deze Venezolaans biertje is enorm bekend in het buitenland en wordt steeds meer gedronken in Nederland. Dit biertje is te bestellen in een doos van 24 flesjes. Wanneer jij ervoor zorgt dat je voor tien uur in de avond besteld, dan kun je er de volgende dag al van genieten. Zorg er wel even voor dat het biertje goed koud is want dan smaakt hij nog beter!

Wist jij overigens dat Polar bier enorm bekend is in Curaçao? Daar wordt het standaard geserveerd en smaakt bij iedereen erg goed. Mocht jij graag meer willen weten over deze biersoort. Dan raad ik je aan om eens op de bovenstaande website te kijken. Hier kun jij, na het lezen van de informatie, er ook direct voor kiezen om een bestelling te plaatsen.