3 december 2021

Papieren tasjes in overvloed

2 min read

Sinds de coronacrisis is begonnen, zijn horeca massaal gaan bezorgen. Wat betekende dat zij papieren tasjes groot hebben moeten inslaan. Alleen wat opvalt is het volgende: op een enkel restaurant na, wordt bijna al het bestelde eten in witte of bruine papieren tasjes afgeleverd. Begrijpelijk, want deze tasjes zijn in bulk spotgoedkoop, maar ook wel een beetje saai als je het mij vraagt. Het laat geen enkele indruk achter bij de besteller. Wat jammer is, want er zo tegenwoordig zoveel mogelijkheden aan papieren tasjes op de markt verkrijgbaar die ervoor kunnen zorgen dat je als restaurant wel degelijk een goede indruk achterlaat. Natuurlijk, de snelheid waarmee het eten bezorgd wordt en het feit dat het eten warm aankomt, zijn het belangrijkste, maar zoiets als een passend papieren tasje kan zeker ook meehelpen bij de algehele ervaring. Althans, zo ervaar ik het in ieder geval.

Verschillende soorten

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten papieren tasjes op de markt verkrijgbaar. Zoals ik al schreef, zijn de meest voorkomende papieren tasjes de witte of bruine tasjes, vaak met een breed handvat. Deze tasjes zijn er in verschillende formaten, zodat het tasje altijd bij de grootte van de bestelling past.

Biologische papieren tasjes

Vind je als bedrijf of ondernemer nou ook het milieu belangrijk? Dan zijn er voor jou ook biologische papieren tasjes verkrijgbaar. Je zult waarschijnlijk denken dat die biologische tasjes er ontzettend saai bruin of groen uitzien, maar niets is minder waar. Biologische papieren tasjes zijn ook leverbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de standaard bruine tasjes, uitgevoerd met breed of smal handvat. Je hebt biologische papieren tasjes in felle kleuren, waaronder oranje, neongroen en neon-roze, tevens ook uitgevoerd met smal handvat en in verschillende formaten. En vergeet vooral ook niet de bedrukte variant of de biologische papieren wijntas niet.  

Bedrukte papieren tasjes

En dan zijn er ook nog bedrukte papieren tasjes, waarmee je een boodschap kan overbrengen op je klanten. Er schijn verschillende soorten standaard-bedrukkingen mogelijk of ga net dat stapje verder en laat jouw papieren tasjes bedrukken met een opdruk naar keuze. Er zit altijd wel wat voor je tussen.

Zo zie je maar, als bedrijf kun je met iets simpels, zoals papieren tasjes, een enorme indruk achterlaten bij je klanten. Ga voor jouw papieren tasjes snel naar de site van Disposable Discounter en bestel vandaag nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *