3 december 2021

Nu ook de lekkerste taarten bij je thuis

2 min read

Op sommige momenten is er niets lekkerder dan een lekker stukje gebak. Een heerlijk luchtige cake met romige vulling. Een lekkere taart kun je afhalen in de bakkerij of in het cafe nuttigen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen kun je ook simpel een taart bestellen. Dit kan telefonisch of online op de website. Zo haal je de lekkerste taarten in huis en hoef je de deur niet uit. De gebakjes worden namelijk op het aangegeven moment op het aangegeven adres bezorgd. Genieten van een lekker gebakje bij de thee of koffie kan dus op ieder moment bij je thuis. 

Verras eens iemand anders met een persoonlijke taart

Jezelf verwennen is natuurlijk altijd een goed idee, maar iemand anders plezieren met een lekker cadeau is nog veel leuker. Zoek online de lekkerste taart en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe. Bijvoorbeeld een chocolade tekst of foto behoort tot de mogelijkheden. Ook wanneer je het liever iets simpeler houdt is dit mogelijk. Je kunt dan kiezen voor een persoonlijke boodschap op een meegestuurd kaartje. Het schenken van een lekkere taart hoeft niet altijd op een speciale datum, zoals valentijn of een verjaardag te zijn. Het is des te leuker om iemand te verrassen op een moment wanneer hij of zij het niet ziet aankomen.

Andere soorten gebak bestellen

Wanneer je niet precies weet wat je wilt bestellen kun je ook altijd nog kiezen voor een variatie aan verschillende soorten gebak. Dit kunnen taartpuntjes zijn van verschillende smaken taart of cupcakes. De cupcakes worden de laatste tijd steeds populairder om te bestellen. Deze kleine versnaperingen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken met verschillende soorten decoratie. Een variatie aan cupcakes bestellen doe je dan ook online. Zo kun je direct zien welke cakejes je wilt hebben. Ook vegan en glutenvrije cupcakes kun je vinden in het assortiment. Speciale wensen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Snelle en dagverse levering aan huis

Alle taarten en gebak worden bezorgd op het aangegeven tijdstip. Dit gebeurt dagelijks met gekoeld transport. Alle gebakjes worden elke dag vers bereidt en dus dagvers en gekoeld bezorgd. Zorg er altijd voor dat er iemand aanwezig is die de bestelling in ontvangst kan nemen. Doordat het een vers product betreft kan dit niet op een later moment nog eens bezorgd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *