3 december 2021

De snackmobiel ter beschikking op jouw bedrijfsfeest

2 min read
Snackmobiel bestellen

Een bedrijfsfeest kan een reden zijn om flink uit te pakken met het eten dat beschikbaar wordt gesteld. Vaak worden hier dezelfde soort cateraars voor ingeschakeld, waardoor jouw gasten niets vernieuwends voorgeschoteld krijgen. Met de snackmobiel zorg jij ervoor dat je jouw werkgevers een nieuwe ervaring kunt bieden aan de hand van een frietje met snack. Ontdek daarom snel wat deze frietkar jou te bieden heeft.

Heerlijke patat

Positieve feedback van jouw werknemers

Vers gesneden friet is nooit weg. In plaats van de standaard zakken friet in de frituur te stoppen en te serveren aan jouw gasten is het veel specialer om de vers gesneden friet in een ouderwetse puntzak uit te kunnen delen. Jouw werknemers zullen een geheel nieuwe ervaring krijgen, waarbij iedereen positief terugkijkt op het eten. Je hebt immers met de snackmobiel iets geheel nieuws bedacht om jouw gasten van een volle maag te voorzien. Hierbij heb je verschillende menu’s tot jouw beschikking, waardoor je altijd kunt zorgen dat het eten binnen het budget valt.

Patatje met

Kom niet voor verrassingen te staan

Zo kun je vooraf een prijs per persoon afspreken. Zodra jij weet hoeveel personen er naar jouw bedrijfsfeest komen, kun je contact opnemen met de snackmobiel. Hierbij krijgt iedereen minimaal snacks of een frietje, waardoor voor het eerste eten gezorgd is. Je kunt er echter ook voor kiezen om de volledige catering te laten verzorgen. Hierdoor heb je niet alleen friet, maar ook het beste eten van collega’s tot jouw beschikking om het bedrijfsfeest tot een goed einde te brengen.